Mobirise Website Builder

Lagringsløsninger 
for grafisk bransje.

Del filer i sanntid akkurat som dere var på samme kontor og overvinn hindringer med eksterne team og opplev arbeidsflyter, med full hastighet og enkelhet. 

En effektiv arbeidsflyt for medieadministrasjon har mange bevegelige deler. Å sette sammen arbeidsflyten til det kreative teamet med løsninger fra flere leverandører gir kompleksitet til måten teamet ditt får tilgang til filer på og samarbeider om prosjekter på.


Base Colab

Tilgang

BaseColab - gjør det mulig for videoteam i alle størrelser å flytte og få tilgang til mediefilene sine fra hvor som helst og når som helst.

Synkronisering

I motsetning til andre delte lagringsløsninger, fokuserer vi på enkelhet ved å lage et medieøkosystem som administrerer alle aspekter rundt fildeling, inkludert lagring, søk og synkronisering av store filer. Som for eksempel video i 4K og bilder i raw-format.

Deling

Dette kraftige økosystemet kan være en hybrid av lokale servere, skyservere og eksterne fildelingstjenester med en programvare som lar deg få tilgang til videofilene dine hvor du enn er og når du trenger dem.

Mobirise Website Builder

Hva gjør plattformen annerledes?

Delt lagring for videoredigering er i sentrum av ethvert samarbeidende videoteam, men få arbeidsgrupper starter og slutter med bare delt lagring, kunne ta raske søk og unngå låste filer er også viktig.

"En mengde produkter for organisering, beskyttelse og administrasjon av media eksisterer derfor nå på markedet fordi tusenvis av brukere over hele verden har innsett at delt lagring alene ikke vil løse deres behov" 

ALT-I-ETT SYSTEM 

BaseColab Plattformen – tilbyr videolagringsløsninger med høy ytelse som gjør alt du trenger i dag. Ettersom virksomheten din vokser, vokser plattformen din med deg, og gir deg alle funksjonene og dybden av kapasiteten du trenger i dag og i morgen.

Plattformen ble utformet som et alt-i-ett-system for administrasjon
av medieressurser, arkivering og sikker sikkerhetskopiering av
filer for kreative team i alle former, størrelser og budsjetter. 

Alt-i-ett-system

BaseColab Plattformen – alt-i-ett-system betyr at alt er samlet på et sted alle medie-ressurser, mediebibliotek, arkivering og sikkerhetskopiering av medier for samtlige i ditt kreative team og i de riktige formatene og størrelser uten å gå på kompromiss for distribusjon

Ytelse

BaseColab Plattformen – moderne lagringsløsninger med høy ytelse for store eller mange filer, har en høy pris i skyen og begrenser dermed deres muligheter sammenlignet med lokal lagring som har sine egne begrensninger som for eksempel distribusjon.

For fremtiden

Ettersom virksomheten din vokser, vokser plattformen din med deg, og gir deg alle funksjonene og dybden av kapasiteten du trenger både i dag og i morgen.

Media

Mobirise Website Builder
MEDIA HVOR SOM HELST

Videoproduksjonsteam må ha tilgang til mediefiler fra en rekke steder, inkludert studioet, hjemme eller på veien.

Mediene dine er en verdifull ressurs. Å sikre at disse er trygge og tilgjengelig for teamet ditt er en topp prioritet.

Våre arbeidsflytløsninger gir teamet ditt fleksibiliteten til å få tilgang til mediene de trenger på deres premisser. 

Mobirise Website Builder
MEDIA LAGRET LOKALT

Etter hvert som bedriften din vokser, trenger du en løsning som kan vokse med deg.

BaseColab-plattformen tilbyr skalerbar delt lagring som fungerer som ryggraden i løsningen for administrasjon av medieressurser.

Plattformprogramvaren vår har en rekke videospesifikke funksjoner som feilmerking, søk, transkoding og gjengivelse, automatiserte sikkerhetskopier og filduplisering. 

Mobirise Website Builder
MEDIA NÅR SOM HELST

Når du jobber bør ikke være diktert av plasseringen til lagringssystemet ditt.

BaseColab MediaHub gjør det derfor mulig for reklamer å jobbe eksternt uten hodepinen som følger med ekstern filtilgang.

Ved å bruke en sanntidssynkronisering kan redaktørene dine gjøre endringer i mediefiler og resten av teamet vil se disse endringene etter hvert som de skjer. 

Remote Work - 2022

Distribuerte produksjonsenheter er kommet for å bli
— (Remote Work)

Men det må også fungere – for bedriften for kundene og ikke minst for designeren.

Ikke gå i fellen med å "legge til ett produkt til." Du vil kunne se deg selv om noen måneder fra nå av med et rot og en rekke forskjellige programvare og maskin vareløsninger som man «må ha» for å kunne gjøre jobben sammen med flere leverandører man så må forholde seg til.  

Selv om de nasjonale restriksjonene nå er lagt på is, og samfunnet i stor grad er åpnet opp, ser vi at økende smittetall denne høsten igjen skaper bekymring. Myndighetene har også varslet om at det er sannsynlig at vi vil oppleve lignende virus også i fremtiden.

– Det er likevel viktig å huske at de aller fleste bedrifter har klart seg godt. Imidlertid er det noen skjulte og forhøyede risikoer med for eksempel forsyningskjeder som kan påvirke helt ut til din egen virksomhet.


HVEM ER VI


Base Media AS
- har lang erfaring med leveranse av digitale løsninger for grafisk bransje, hvor vi i mer enn 20 år har opparbeidet en unik erfaring.
Vi har jobbet kontinuerlig med utvikling av grafisk programvare og egenutviklet programvare for leveranser som spenner fra store Digital Signage prosjekter til tilpassede løsninger for digital visningsflater og innehold.

Vi har derfor en god forståelse med digital produksjon og grafiske bedrifters hverdag som ofte spenner fra desktop til video til prosjekt til Web og tilhørende programvare. 

Kontakt

Base Media AS

Adresse

Leif Weldingsvei 20, 3208 SANDEFJORD

Åpent

9:00 - 17:00

© 2022 Base Media AS - (All Rights Reserved)